Vi kan nøjes med at købe færdig couscousog blot overhælde de små gryn medkogende vand. Bland det meste af mandler/nødder, løg og frugt i couscousen (gem lidt til pynt)
Rist mandlerne, køl dem af og hak dem. En håndfuld mandler. Skær skrællen af appelsinerne, så det hvide er væk og skær dem i tynde skiver, husk at hælde saften i salaten
Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Men selve kagen smagte rigtig rigtig godt ogappelsinenogmandlerne var et godt supplement som jeg skal prøve igen og denne gang så kommer kagen ud med det samme jeg er sikker på den er færdig
Retten er overhovedet ikke stærkt, den har bare en dejlig smag af kanel, bouillon og spidskommen, og så passer det super godt med de 'fluffy' couscous, kyllingen, persillen og de sprøde ristede mandler
Samtidig er chokoladen så fyldig, at du ikke overspiser, og skal smagsoplevelsen udvides, har jeg her lavet en dejlig variant medappelsinog karamelliserede mandler
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.