Jeg starter lige med at melde ud – Dette er abosulut ikke nogen stor kogekunst, tværtimod. Dette indlæg er blot en inspiration til, hvordan man kan bikse en sund aftensmad sammen ud af nærmest ingenting ogpå no-time
Dem hvor jeg kan få lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. "JO" siger jeg. - efter at ha' hæklet 16 par bryster på knap 14 dage
S. å. e. r. m. a. n. j. o. æ. s. t. ¼. i. g. D. l. y. d. ,. I. v. h. k. p. f. b. ø. 2. u. /. M. N. 3. F. A. V. -. P. J. Å. w. c. 5. q. (. ). R. 4. 6. E. L. B. z. T. x. G. 7. O. K. H. 9. 0. 1. 8. l g. l i
… en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Men bare rolig – jeg har ogsånogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart. Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Men det er lidt ærgerligt, da kartofler er en sund spise, der ikke bare mætter, men også bugner af en masse livsvigtige mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som brød, pasta og ris er fattige på
Der bliver hostet og harket derude. Tusindvis af danskere er bukket under for influenzaen og er ved at være trætte af at ligge på sofaen med hovedet fuldt af snot og se dårlige tv-serier
gulerod, ost, løg og græsk krydderi. Ind imellem “kommer jeg til” at lave frikadeller alligevel – og så sker det ofte at jeg laver dem lidt alternative
- efter Mette Blomsterbergs opskriftJeg fik jo denne skønne bog af en tidligere studiekammerat, og idag skulle der tages hul på "afprøvnings-bylden", for hold nu op hvor er der mange lækre sager deri, som jeg uden tvivl skal prøve hver og en af
En af mine absolutte yndlingsretter er denne ret, som er bundsolid, og aldrig fejler. Honning- og sojamarineret barbecuekylling kan serveres som en appetitvækker eller som en del af et helt måltid - eller blot som en omgang hyggemad
Da jeg søndag, blev færdiguddannet som DGI løbetræner, snakkede vi meget om restitutionsmåltider og præstationsfremmende fødevarer, og havde samtidig også proteinbarer og -drikke oppe at vende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.