Ja så blev det min tur til at afprøve det nok så omtalte stenalderbrød - ikke fordi jeg overhovedet gør det i stenalderkost, men fordi, jeg blev nødt til at finde ud af, hvad det var for et brød alle snakkede om og så fordi, det jo altid kan bruges som variation i den kost man nu ellers spiser
Dagen stod i flødebollens tegn og som sædvanligt tog det om sig - hvornår lærer jeg at begrænse mig. Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vil sige, halvdelen af dem
Så tog jeg 650 g kyllingefileter, skar den ud i mindre stykker og så fik jeg vendt dem i nogle spiseskefulde af den friskblandede krydderiblanding. Det tog under 10 minutter
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Inden vi tog af sted mod det jyske fejrede vi K’s fødselsdag hjemme i Helsingør med blandt andet denne lækre chokolade-banankage pyntet med mere chokolade
Så i går tog vi altså en tur til dyrlægen. Faktisk har han også nydt godt af mine fluffy, amerikanske pandekager de sidste dage, da jeg også tog en pakke op fra fryseren samme dag, jeg lavede kødsovsen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.