Det er en traditionel gærdej med kardemomme og så en lækker snasket marcipanremonce indeni. Hvis man er knap så meget sukkergris som jeg er kan man sikkert lave kringlen med noget mindre remonce i, men jeg er gået all in på princippet jo mere desto bedre
Vend dejen let igennem med en dejskraber og bred den ud på en bageplade med bagepapir, ca. Imidlertid synes jeg, at dem man køber er ret dyre og ikke særlig spændende og derfor har jeg eksperimenteret med at lave nogle selv
Dagen stod i flødebollens tegn og som sædvanligt tog det om sig - hvornår lærer jeg at begrænse mig. Der skulle forsøges med henholdsvis lakrids og hindbærskum og det blev lidt af et sats
Med den skal du tage en bred spartel og "klemme" seks strimler ud som du kommer på bagepapir. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Derimod smelter jeg en forholdsvis stor portion, kommer i en mindre og bred dyb skål, hvor jeg derefter kan tage min flødebolle og hurtigt dyppe ned i chokoladen, dreje den rundt, og komme tilbage på bagepapiret, hvorefter den pyntes
) og sørg for det gøres over hele stegens bredde. … jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
Da min klud kom i brug, skiftede den form - den blev meget bred og kort, så vil man have en, som er kvadratisk også efter at den bliver våd, skal man lave den dobbelt så lang - og regne med det dobbelte garnforbrug
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Det samme gøres med squashen, og i en sådan højde/bredde, at de passer til kanten på din form. Her var det denne blog, der havde kreeret et smuk smuk tærte, så med udgangspunkt i "kunstværket" lavede jeg igår aftest min helt egen version
Så tog jeg 650 g kyllingefileter, skar den ud i mindre stykker og så fik jeg vendt dem i nogle spiseskefulde af den friskblandede krydderiblanding. Det tog under 10 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.