Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
Thailandsk omelet – Hemmeligheden bag en god omelet. by Anabell Posted on oktober 22, 2011. I Thailand, er det ikke ualmindeligt at spise varm morgenmad
Her kommer opskriften på en ganske velkendt og populær thailandsk ret, som jeg er særligt glad for. Retten hedder “Pat-Ka-Phrao-gai” på thailandsk, hvis i nu lige skulle komme forbi Thailand en dag
Mums disse thailandske fiskefrikadeller er bare helt igennem skønne og det sur/søde tilbehør i form af agurke/rødløgssalaten og den søde chili, giver den perfekte smagskombination
Thaimad er noget af det bedste, jeg ved. Der findes mange glimrende retter inde for dette køkken, og heldvigvis er mange af disse også nemme at tilberede
Thailandsk kyllingegryde 4 portionerHele portionen indeholder 18 propoints2 tsk olie2 fed hvidløg2 løg2 ½ cm frisk ingefær4 kyllingebrystfileter a 150 gram2 tsk karrypasta2 spsk soya1 lime1 lille bundt frisk koriander1 1/4 dl hønsebouillonSkær hvidløg, løg og ingefær i små tern
Den er med sin sur-søde og stærke smag, en af mine farvoritretter fra det Thailandske køkken. Den grønne papaya som der bruges i salaten, kan købes i thailandske supermarkeder, den er ikke billig, men er tilgengæld alle pengene værd
Dette var mit første møde med thailandsk basilikum (jeg fandt den i Kvickly, så den er ikke helt umulig at opstøve) og det er en helt anden oplevelse end den traditionelle basilikum
E. f. t. e. r. v. i. o. 3. u. g. s. d. h. a. n. w. k. y. l. m. ,. å. ø. b. I. R. p. æ. j. D. (. 4. ). 2. 0. -. 5. L. 1. c. ½. 6. F. S. V. K. H. N. 7. T. 8. 9. A. s g
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.