E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Rul en bund ud ,kom den i en smurt tærteform og prik den med en gaffel. Brun sukkeret på en varm pande og kom smørret i , lad æblerne koge med og kog det hele godt ind evt lav lidt forskel på dine æblebåde , så det ikke koger helt ud , men nogle æbler forbliver , det skal koge til det hele har sat sig lidt
Jeg skal perøve at være efter mig selv, med de hersens klassiske kager og ting vi har lavet den sidste uges tid i konditor-skolen, og jeg vil fordele dem ud over ugen
Til dejen smuldres smørret i mel og sukker, og dejen samles hurtigt med æggeblomme og vand. Der er mange forskellige opskrifter på tartetatin på nettet - denne er inspireret af @arstiderne, men deres opskrift er noget rodet, så her kommer min version
Tag panden ud, læg en tallerken eller et fad over panden og vend den rundt, så panden ender øverst og din TarteTatin står med dejen nederst på tallerkenen
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremenmed lige så meget kagecreme. Du kan med fordel bruge hjemmelavet mascarpone som flødeosten
Men med et lækkert sprødt ydre og fast bund og så giver de syrlige rabarber et fantastisk modspil til den klistrede søde karamel som de er pakket ind i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.