Opskriften her er brødrene Price’s og skøn, som dagen er lang – jeg serverer den med frisk frugt frem for med marengs på toppen. Den passer til en form på cirka 24cm i diameter eller til 6-8 små forme af cirka 10cm i diameter.
Ingredienser
Mørdej
250 g
mel
170 g
smør (jeg foretrækker usaltet)
60-70 g
flormelis
2 tsk
vanillesukker (jeg foretrækker vanillepulver og så en anelse mindre)
et lille æg
et nip salt
Fyld
Fileter af to citroner (hvis citronen har meget kraftige hinder, kan du nemt pille disse fra og nøjes med kødet)
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Tarteaucitron. Næh, start din citronkur stille og roligt med denne tærte …. Citroncreme. Citroncreme. Riv skallen af en citron, og pres saften af alle tre
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
En nem opskrift på muffins - fyldt med en masse blåbær og citron. Pisk sukker, æg og vaniliesukker sammen - og rør det bagefter sammen med smørret, mælken og citronskallen
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade. Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade
Husk at starte langsomt. Riv skalen fra citronerne på et rivejern og kom det ned i chokoladecremen. skal fra 2 økologiske citroner. 2 økologiske citroner
D. a. j. e. g. l. ø. r. d. f. t. n. s. k. u. i. h. y. o. ". T. I. O. J. m. v. å. b. p. c. A. 2. 4. P. ,. H. w. æ. B. -. ). C. 5. 0. 1. /. S. R. F. 8. G. M
I næste uge starter Jesper arbejde igen, og en ny slags hverdag skal etableres, men lige nu nyder vi bare begge at gå hjemme og have god tid til at lære Wilma bedre at kende og bare nyde hinanden og vores lille firkløver
Det her er en super lækker dessert, hvis man er vild med chokolade. Fornemmelsen af den flydende varme chokolade sammen med kage, mmmmmm en meget sanselig oplevelse
E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.