Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Start med at hakke løg, hvidløg, chili ogporrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
i min Tærtemed kartofler og spinat. ½ time til tærten er fin gylden, og æggemassen helt stivnet. Tærte. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen
Når baconen næsten er færdig kommes de skiveskårne porrer i panden og steges bløde. Når dejen er gennemkold rulles den ud til en cirkel og presses på plads i tærteformen, jeg bruger en traditionel tærteform, men man kan sagtes bruge en anden ildfast form
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.