Fremgangsmåde. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Grov tærtedej (se nem opskrift ogfremgangsmåde her). Jeg ELSKER tærter. Kom porrer på den forbagte tærtebund og top medskinke, æggemasse og til sidst revet ost og friskkværnet peber
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinat og valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinat og valnødder i overskud
Start med at hakke løg, hvidløg, chili ogporrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Oftest den klassiske medporreog bacon med en lækker bund bestående af smør og grahamsmel. Vi savnede ikke vores gamle favorit tærte men vi var altså også enige om, at det kunne have været lækkert med et lag ost ovenpå
Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen. Æg og creme fraiche og ost med krydderier piskes sammen, og hældes over
Jeg har længe tænkt på, at jeg har haft lyst til at afprøve at lave småtærter i muffins forme, både fordi jeg elsker tærte, men også fordi jeg altid søger efter mad som er nemt og bekvemt at have med på farten, så jeg slipper for at smide penge efter take away, og andre halvdyre løsninger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.