O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
J. e. g. h. a. r. l. v. t. m. n. b. y. u. s. i. k. o. j. p. f. d. w. -. å. N. æ. R. 4. 5. S. F. Ø. D. E. T. ø. 0. +. H. ,. V. '. L. c. B. (. ). I. C. G. Æ. P. K. A. ) g
Ender du altid med at lave det samme. I dag var det hakkebøffen der var under revolution. Tryk bøfferne helt flade og krydr med salt og peber på begge sider
Mandlerne skal skylles godt under rindende vand før de blandes. Det er meget nemt og du kan selv bestemme smagsvarianter, med eller uden vanilje og hvor cremet den skal være
typen der ikke turde sige hverken ”buh” eller ”bæh” når hun stod oppe ved tavlen i folkeskolen), men i dag hviler jeg så meget mere i mig selv, at jeg tager den meget mere med ro – selv når jeg skal stå foran mange mennesker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.