Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltederødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Her fik vi serveret en lækker salat, med noget lækkert rødt, der viste sig at være syltederødløg. Jeg besluttede mig for at det måtte jeg bare prøve igen, og glemte så alt om de syltede løg, indtil jeg for et par uger siden så et opslag med dem på Facebook
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Såsom i burgere, på ens hotdog, på ens smørrebrød med kamsteg og ikke mindst i salater. skyllet med atamon, hvis i forventer det skal stå lidt længere i køleskabet
blandt andet syltederødløg, som jeg er helt vild med. Jeg har aldrig været vild medsyltede sager. På det sidste er jeg dog begyndt at eksperimentere med forskellige slags
- De Syltederødløg kan stå i køleskab op til ca. rødløg. - Rødløg pilles & skæres i tynde skiver. - Læg rødløg skiverne i et stort sylte glas eller i en skål og hæld den varme lage over
The post Syltederødløgmed chili og rosmarin appeared first on Annemette Voss. Da jeg trådte ind i køkkenet, spottede jeg straks min svogers hjemmelavede syltederødløg, der stod og puttede sig ovre i hjørnet på køkkenbordet mellem andre råvarer og lign
Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltederødløg, hyldeblomsteddike og råsyltede rabarber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.