11 bunch
swiss chard, cleaned, stemmed and chopped
11-2 tablespoons
olive oil
13-5 cloves
garlic, minced
1 salt
and pepper to taste
1½ cup
shredded cheese (we used mozzarella), divided
1½
avocado
1 side
saladHeat olive oil in a large skillet over medium heat. Add garlic and sauce for about 30 - 60 seconds util until just fragrant.
1 Add
swiss chard and saute for 5 -7 minutes, until is wilts. Season with salt and pepper to taste. Will look like a lot at first but shrinks considerably when it cooks. Remove from pan and set aside.
1 Remove
pan from heat, wipe clean. Then heat again over medium heat.
1 Spray
pan with cooking spray.
1 Lay
one tortilla in the pan. Let cook 1 minute.
1 Spread
½ the swiss chard on tortilla. Then sprinkle with ¼ cup cheese or more to taste.
1 Top
with second tortilla. Cook another 2-3 minutes.
1 Flip
and cook second side 2 minutes or until golden and cheese melted.
Quesadillas m. Quesadillas er en mexicansk ret, der består af tortillas og et tyndt lag fyld. Jeg har længe haft kig på disse quesadillas, men har ikke rigtig haft overskud til at kaste mig ud i projektet – jo, jo
Quesadillas m. Quesadillas, der er en mexicansk ret, bestående af tortillas og et tyndt lag fyld. Laks og ost er måske ikke de to ingredienser man oftest kombinerer, men i disse lune quesadillas harmonerer det helt fantastisk
Gårsdagens hjemmelavede mexikanske salsa blev indviet med en gang quesadillas. Quesadillas er jo en klassisk mexikansk ret, som fås i et hav af varianter, men jeg foretrækker den helt simple med revet/smeltet rød cheddar og en god salsa
Der var derfor ingen mulighed for, at krybe uden om, Quesadillas måtte på menuen. Igår aftes fik vi guacamole og salsa som tilbehør til Quesadillas, det er for mig ren comfort food, og det stærke mad passede perfekt til den kolde aften igår
Skær de dampende varme quesadillas i kvarte og server dem sammen med en stor skål farverig salat (du kan med fordel bruge resten af majsene til formålet) samt nachos med salsa eller guacamole
Lækre quesadillas med tun, fetadressing, cheddar og friske tomater og basilikum fra haven. Denne udgave af quesadillas er med tun, cheddar, en hjemmerørt fetadressing, store røde tomater fra haven og lidt frisk basilikum – Og smagte virkelig godt
35 g quesadillas. Energi. 421 kcal. Protein. 25 gram. Fedt. 13 gram. Kulhydrat. 49 gram. Kostfibre. Spar på vandet. Brug kun lidt vand, når du renser svampe
Den seneste stjerne på madpakkehimlen herhjemme er quesadillas. Stik en paletkniv ind under, og vend quesadillaen rundt, så den bliver bagt på den anden side
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.