Som navnetantyder – ja så skalalt kommes i gryden på én gang og bringes i kog. For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONEPOTPASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
Når det koger tilsæt pasta. Lad det smelte inden servering. 1 finthakket løg. 13 finthakkede fed hvidløg. 11 sjat olie. 1En håndfuld oregano (Kanerstattes med tørret). 1500 gram oksekød. 11 dåse hakkettomat. 14 dl vand. 1250 gramspaghetti (jeg brugte sløjfer, men alleslags går an). 1125 grammozarella. 1Parmasan til drys på toppenTag en gryde, kom en sjat olie i og varm op. 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Svits til der dufter af hvidløg og tilsæt så oksekødet. 1Tilsæt hakkedetomater, vand og boullionterning. 1Lad det koge under låg i cirka 12 minutter. Tag låget af og kog videre i 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Tagafvarmen og tilsæt mozarellaen (i mindre stykker). 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
TIP – Sådanvarierer du onepotpasta. Det kan nærmest ikke ske med en onepotpasta. Synes du også, atpasta, broccoli og edamamebønner lyder lidt for sundt og kedeligt
Lad det koge i ca. Lad det trække ca. Server med revet parmesan. 2 portioner 250 g. spaghetti6 dl. vand300 g. tomater (cherry eller store skåret i kvarte)1 løg i tynde skiver2 fed hvidløg i tynde skiver 150 g. frisk spinat1 håndfuld frisk basilikum2 dl. madlavningsfløde1 spsk. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 9 minutter imens du rører et pargange og sluk for varmen. 5 minutter og smag så til med krydderier. 6 dl vand. 1 håndfuld frisk basilikum. 2 dl madlavningsfløde. 1 pakke skinkestrimler
Madopskrifter › Hverdagsmad › Nemme opskrifter › Onepot opskrifter › Onepotpasta. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side
Det kan jeg så trygt og roligt sige, at det er jeg nu Og det er da helt sikkert på tide, for onepotpasta er jo en genial opfindelse – tak til ham/hende, der introducerede det for os andre
Etter og ha stekt en hel kalkun blir det, som regel alltid igjen rester. ONEPOT - enkelt og greit. Her får du oppskrift på en smakfull gryte, hvor kalkunrestene kommer til god nytte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.