Jeg lagde ud i den lette og enkle ende af One-Pot-Pasta-skalaenmed en simpel spaghetti og pølser. Jeg brugte tørret oregano, da jeg ikke havde nogle friske krydderurter, men retten vil bestemt tage sig godt ud med lidt frisk basilikum i stedet for tørret krydderurter
FacebookUdskrivE-mailSynes godt om dette. Friskkværnet peber. Hvis du har frisk basilikum, tomater, squash eller andre lækre grøntsager i køleskabet, så kom dem endelig i
Rens og skyl champignonerne og skær dem små tern. Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
Kom olien i en stor gryde og svits champignonerne ved middel-høj varme. majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, hvis du ønsker at sovsen skal være tykkere - stivelsen i pastaen jævner også sovsen, så majsstivelsen kan godt undlades
1En håndfuld oregano (Kan erstattes med tørret). 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. Tag låget af og kog videre i 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
Lav en one-pot-pastamed kylling, svampe, spinat og soltørrede tomater. Start med at hakke løg og hvidløg og stege det i olivenolie i en stor gryde ved middel-høj varme, til det bliver blødt
Server med revet parmesan. 2 portioner 250 g. frisk spinat1 håndfuld frisk basilikum2 dl. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 5 minutter og smag så til med krydderier. 1 håndfuld frisk basilikum
Server i skåle - og drys evt. med lidt friskrevet parmasan. Denne udgave af onepot pasta er en vegan style, med spaghetti, champignon, cherrytomater og urter
Madopskrifter › Hverdagsmad › Nemme opskrifter › Onepot opskrifter › Onepot pasta. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.