Og da jeg havde en pakke med fint glimmer géle-glasur fra Dr. Tilsæt æg og smagsstof. Dette var første gang jeg bagte sugarcookies, og absolut IKKE sidste gang
Butikken var fyldt den dag, da en institution med ellevilde børn havde fundet vejen dertil også - og hvor var det dejligt at personalet som altid var klar bag disken med et stort smil og venlighed trods travlhed
Når man skal lave en hvid flade, som der ses på nogle af hjerterne her, skal icingen være meget mere løbende end man lige tror - i hvert fald hvis man som mig arbejder med ri til kanter og andre dekorationer på kager
Og der skal også være plads til kager med massere af smør og sukker i hverdagen. De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker
Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Gerne med et glass iskoldt mælk til - naturligvis på altanen i det gode vejr. Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader
Jeg sad en eftermiddag og trængte til noget sødt, så jeg tændte ovnen og da den var varm, var dejen mikset og otte cookies stod klar til at komme ind i varmen
Og så er det med almindelige billige ingredienser. Tilsæt æg og vanilje og rør det godt igennem. Sigt de tørre ingredienser i og rør til sidst chokoladen i
Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blog og måtte bare prøve den med det sammen. Jeg tilføjede mit eget lille twist og har proppet M&M´s i for sjovs skyld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.