Da jeg var lille elskede jeg at besøge min farmor og hun lavede den bedste stuvede hvidkål. 1 hvidkålshoved skåret i små stykker½ liter piskefløde eller sødmælk50 g smør5 spsk mel1 tsk revet muskatnødSalt/PeberKogevand fra kålenFremgangsmåde. 1 hvidkålshoved
Jeg spiser altid stuvethvidkål med ½ del stuvet, ½ del frisk hvidkål, da jeg mener det er en skam, al den tygge-effekt forsvinder, når hvidkålen tilberedes, hvilket også gør, at du hurtigere føler dig mæt, idet du sætter din mund på arbejde
Børnene spiser sig ikke mætte i stuvethvidkål, så for at sikre de ikke går sultne i seng, så får de også lige en skive rugbrød med smør - Klik her for opskrift på rugbrød
Stuvethvidkål er en gammel kending fra det danske køkken. Jeg synes fordelen ved stuvethvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
StuvethvidkålSkær kålhovedet i kvarte og skær stokken ud. Stuvet kål1 kg hvidkål eller spidskål15 g smør2 spsk mel3 dl kogevand eller mælkmuskatnødsalt og peber1 bundt persilleRør kødet med 1 tsk. 1 kg hvidkål eller spidskål
M. m. d. e. n. r. t. s. u. p. g. o. ,. a. i. E. f. v. å. k. h. F. l. j. ø. b. T. I. P. S. æ. D. (. 4. ). 0. 1. 2. ½. c. 3. -. y. 5. H. K. R. 6. V. 8. 7. 9. N. G. O. A. B. é. l g
Stuvethvidkål. Stuvethvidkål. Jeg lavede halv portion af hvidkålen og 1/3 portion af gulerødderne, hvilket var en passende mængde til 3 personer. 1 kg hvidkål. Jeg lavede halv portion af hvidkålen og 1/3 portion af gulerødderne, hvilket var en passende mængde til 3 personer. 1 kg hvidkål
Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Jeg har altid kål i mit køleskab, enten blomkål, hvidkål eller spidskål. Denne gang er det så hvidkålen, der står for skud, og selvom bloggen har massere af bud på hvordan man kan tilberede sådan en fætter, så er det altså lidt fristende at kaste sig ud i nye projekter fra tid til anden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.