Men fordi det skal være nemt, behøver det ikke være kedeligt. Salt. Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. -. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
Jeg plejer normalt at smide dem ud, gerne så hurtigt som muligt. Da jeg her for et par dage siden modtog året første blad, så dukkede der også sådan et lille "Slankehæfte" op
Hvorfor er det egentlig så sundt. Alt det får du svar her. Det er henholdsvis linolsyre, der findes i for eksempel planteolier, og arrakidonsyre, der mest findes i kød
Projektet og jeg havde behov for en pause, da vores forhold er en smule op og ned for tiden. Gå en tur, drikke kaffe, du ved, alt det som giver lidt overskud i hverdagen
Det er rett og slett litt for mange som må leve i skyggen av disse kjempene på middagsbordet. Alt som gjør skanken seig endrer seg og gjør at kjøttet blir mørt og rett og slett fantastisk på smak
Har du brug for en omgang nem aftensmad, der passer sig selv. Alle ingredienser tilberedes i samme fad, så du behøver heller ikke sætte lang tid af til opvasken – og bliver der rester, smager et kyllingelår altid lækkert i madpakken dagen efter
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Jeg koger en af firkanterne pr person i saltet vand, og finthakker imens lidt rødkål, bladselleri og fennikel, og skærer lidt agurk ud i halvmåneformede skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.