Det smager virkelig godt og er perfekt både til morgenmaden med et æg ovenpå, madpakken med avocado eller min laksemousse (som kommer imorgen) ovenpå, eller til aften med noget helt tredje
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
birkes til at toppe brødet med. Jeg fik sådan lyst til lidt andet end det normale rugbrød jeg ellers køber, så faldt jeg over denne opskrift på stenalderbrød
Men også absurd fordi det man i dag kalder for stenalderbrød intet har med stenalderen at gøre. Her serveret med salat, hummus og brunch-linser til en dejlig “velkommen-hjem-fra-påskeferien-brunch”
Har fået opskriften af en kollega, så kan ikke med sikkerhed sige hvor den oprindeligt stammer fra. Når jeg ellers har æg nok (det er, mærkeligt nok, altid æg jeg mangler til denne opskrift…), laver jeg stenalderbrød til mig selv
Skær gulerødderne i mindre både og put dem i et ildfast fad/bageplade beklædt med bagepapir. Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.