Skær løg i ringe, og læg de stegtesild lagvis i en skål med løgringe imellem. Kog krydderier og sukker sammen med vandet – lad det kogenogle minutter til sukkeret er opløst, og det hele dufter af krydderierne
Pynt med bredbladet persille evt friske løg. Vend den i grahamsmel , salt og peber. 2 Sildefileter Dijon Sennep Grahamsmel Smør Smør silde fileten med sennep på indersiden , klap den sammen på midten. 1 dl eddike 1/2 dl sukker Peberkorn Lauerbærblade 1 løg Koges op og hæles over silden når den er nedkølet. 2 Sild
De marinerede havde jeg prøvet at få ned i mange år, da jeg et år førsøgte mig med de stegte – de var en stor succes, og næste år var det noget nemmere at lokke et lille stykke sild i mig
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere. Server med ekstra sojasauce. Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.