Server medkartofler, flæskeskiver, samt evt en god grøn salat med mormordressing. Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir
Start med lige at skære skorperne af brødet, skær det i mindre firkanter og smid det så på en pande, hvor du har smeltet en spiseskefuld smør sammen med lidt olivenolie
Strø resten af rødspættefileternemed salt, fold og damp dem i vand (evt. Pisk den pasteuriserede æggeblomme med salt og pisk til mayonaise med god rapsolie
Den “stegte flæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte Timm Vladimirs Køkken for lidt tid siden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Steg de kogtekartofler på panden i olie med dild. Lad dem stege næsten færdigt og vend dem så om og steg dem færdige imens du krydre med salt, peber og lidt citronsaft
Men han har blot skåret den ud ogstegt den på panden med salt og peber. For nogle weekender siden drog Tommi på fisketur med hans far, svogerog ven samt en masse andre fremmede
Jeg synes personligt, at den puréen gik rigtig godt sammen med kyllingen – dog kan jeg forestille mig, at det fungerer endnu bedre med vildt til, men det var ikke lige på lager her i husstanden
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.