Opskrifterne er udvalgt af Claus Meyer og Lars Scheel (køkkenchef i Meyers Køkken og Deli) og repræsenterer et, ifølge dem selv, miks af egne tilblivelser, familieklassikere, samt alle yndlingssalaterne fra Meyers Køkken, Kantiner, Madhus og Deli
Opskriften er fra Rikke Grybergs "Byens bedste brød", som jeg er blevet stor fan af for tiden. Fantastisk lækkert rugbrød på én dag uden at være afhængig af en surdej
I dag gik jeg efter en opskrift jeg har fundet i et blad, men da jeg ikke ville handle ind til det, men bruge det resterende jeg havde liggende, blev det til køkkenskabs-knækbrød med lidt inspiration fra bladet, så jeg havde lidt at gå efter omkring hvad og hvor meget
Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne. Bun tom nuong er ingen undtagelse, men ligefrem et stjerneeksempel på sådan en ret
Hvis du bruger frossent spinat, giv da spinaten et hurtigt opkog og si vandet fra. Den frosne, kogte og siet spinat, vrides helt fri fra vand, før den kommes i sovsen
Boost din sundhed med en vitaminbombe af en suppe. En fantastisk smagfuld suppe der mætter godt og lige nu har vi grønkål der er i sæson, så hak den og kom den i din suppe, det smager fantastisk
I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Sprødt langtidshævet grydebrød. lækkert, sprødt, saftigt brød. Grydebrødet fandt jeg da jeg ledte efter et lækkert koldhævet brød, der mere eller mindre kunne passe sig selv
Rør rygeost og creme fraiche sammen og smag til med salt, peber og citronsaft. Når skindet er sprødt og gyldent, så vender du kyllingen og steger den færdig på den anden side
Muffins med allehånde, æbler og sprødt låg. Udgivet den 18. december 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Allehånde er et fantastisk krydderi, som jeg er helt vild med
Fisken dampes til den lige akkurat vil flage fra hinanden, hvis du prikker til den med en gaffel. Start med at smide kamillen i fløden i en lufttæt beholder og lad det hygge sig sammen i 8 timers tid, hvorefter blomsterne sigtes fra igen – det er kun fløden, som skal bruges. 20 minutter til det er sprødt, hvorefter det tages ud af oven og køler lidt inden det får lidt salt og er klar til brug
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.