Dejen kan hurtigt røres med ske. Drys med mandelflager og perlesukker. 3-500 gram (Kan erstattes med anden frugt). 1Bland sukker og vanille med skyr ell. 1Bland natron med mel og rør det i skyrblandingen. 1Smør et et tærtefad og fordel dejen heri med en dejskraber
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Se hvor fine og sprøde og lysebrune. Denne aften serveredes den med laksedeller hurtigt vendt i økorasp og stegt crispy i en smule smør og olie, samt økokartofler med skræl vendt i pimentón og oregano stegt i ovnen og selvfølgelig også en smule aïoli
Til gengæld indeholder chokolade med min. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.