Jeg satte det sammen medasparges, friskhøvlet parmesan og en sennepsdressing. (Bare bøj dem én ad gangen, de knækker af sig selv og man bruger den del med hovedet, resten kasseres)
Server den med det gode madbrød og en god humus til. Pynt med bacon. Jeg er helt til salater, men min familie syntes ikke altid at man bare kan spise salat til aftensmad - det er for grønt og mætter ikke
Men fortvivl nu ikke, for selvom man sagtens kan lave en varm spinatsalat, så tager vi den kold, og selvom spinat indeholder oxalsyre, så tager du ikke skade af det, med mindre du spiser rå spinat i store mængder dagligt
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Hvis du leder efter andre opskrifter på spinatsalat, kan jeg blandt andet anbefale denne med nektariner, grillost og karamelliserede rødløg eller denne med grillost og langtidsbagte tomater
Smag til med citronsaft, salt og peber. Vi må have en suppe med forårs ingredienser i. Læg aspargesen i en håndfladen og skrald dem lige fra under hovedet og ned
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.