Siden jeg (for efterhånden en del år siden) boede i Dubai, har jeg haft en kærlighed til falafler, men der er altså rigtig stor forskel på smag og konsistens på falafler
Inden du skrider til drastiske handlinger og bruger penge på en oksemørbrad, så kan de her proteiner også fås meget billigere og helt uden at skulle indtage muskelvæv
D. a. v. i. r. h. o. s. d. e. n. l. k. ,. t. ø. b. m. f. y. g. j. C. å. V. æ. u. p. M. S. R. ). J. (. -. F. c. 1. 3. 0. 5. 2. E. H. O. L. 8. K. B. x. P. T. 4. w. I. z. ". ) l
Stil farsen på køl og trække en time. Jeg kan godt lide en god falafelog har forsøgt mig med nedenstående kompromis imellem de forskellige opskrifter der findes rundt omkring
Læg dem på fedtsugende papir. De er sunde, de mætter og man springer kødet over en enkelt dag. Server dem i pitabrød med salat, agurk, tomat og tahincreme
Rul dem i sesamkerne og kom dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Falafel behøves nødvendigvis ikke at laves med kikærter, men man kan faktisk også bruge de skønne grønne edamame-bønner
falafeldej per rulle, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Like this
Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér dem med resten af persillebladene. Blend det hele sammen, og smag til med lidt citronsaft, salt, cayennepeber og spidskommen
Falafel er jeg vokset op med, mine forældre lavede dem fra bunden af, og efter alle kunstens regler - knasende sprøde udenpå, og irgrønne indeni af persille og grøn koriander
Det er da noget af en påstand, alligevel. På en gang. Det gør en forskel for kødets fedtsyresammensætning, og jeg er overbevist om, at det gør en forskel for os, når vi spiser det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.