H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Fondant kage med sukkerblomster buket af roser, ranunculus, brombær. bunde under den hvide chokolademoussen er smurt med brombær marmelade og så frisk hindbær, jordbær og blåbær oven på mousse
Fondant kage med petunia surfinia. kog hindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Kagen er til min søde kusine som har fødselsdag og skal have kage med på arebejde. Kagen er en mud cake med 4 bunde, der imellem er der. 2 lag ckokolade ganache med abricos marmelade og
Start med at røre skumfiduserne sammen med olie, så de alle bliver smurt ind. Her ses det færdige resultat, en fin klump fondant der kan bruges til at pynte kager med
en elhåndmikser med dejkroge. på et bageunderlag) og fortsæt med at ælte og tilsæt evt. Vær altid forsigtig med mængden af flormelis, da fondanten nemt kan blive for tør
Jeg vil gerne dele denne opskrift med jer. Grunden til at jeg laver mit selv i stedet for at købe det, er at jeg synes det smager bedre, koster mindre, og er nemmere at arbejde med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.