H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Fondant kage med petunia surfinia. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Fondant / Sugar Paste. Når man arbejder med fondant, er det vigtigt at. Jeg anvender altid et målebæger, der tilsvarer 1 spiseskefuld præcist, en meget ren bordplade eller et plasticunderlag beregnet til fondant, en helt ren og glat kagerulle,. Kom fondanten i en frysepose og læg den på køl i 15-30 min, så er den klar til brug
Modeler et fondant pindsvin Jeg er ikke helt færdig med at redigere videoen. Fondanten skulle have haft lidt mere tid til at tørre, så den gled lidt sammen
Jeg ved der er rigtig mange i blogland der, som jeg, laver fondant kager. Det er ud til at de fleste bruger færdig købt fondant, men jeg laver den nu selv
glukosesirup (kan undlades) hvis fondanten skal bruges til overtræk*Smagsaroma (f. mandelessens, så det smager lidt a la marcipan) tilsættes, når fondanten røres sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.