I. d. a. g. e. r. n. u. t. i. l. æ. f. C. s. M. y. A. m. k. ,. h. o. p. S. ø. å. v. D. K. R. j. 2. 0. b. 1. c. 4. ½. z. F. 3. V. w. L. -. 5. T. 6. 7. H. 8
CHOPSUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellige ingredienser. Det er en langkornet, lettkokt ris med fin, mild duft og smak av jasmin
Svinebryst braiseret i juleøl, serveret med. Vi sluttede så sandelig også af med at have sprød svær. o) Det gør vi i dag ved at braisere svinebryst i juleøl
Inspireret af Jamie Oliver lavede jeg til aften denne pasta ret med broccoli og pesto. Tagliatelle. Kartoflen skrældes, og snittes i meget fine skiver, evt med mandolin jern
Jeg vil starte med Flødekartoflerne. Hovedret til nytårSvin, svin og svin i svøb m. Rør rundt en gang i mellem, så det der ligger øverst ikke brænder på, og så kan man samtidig smage til med eventuelt mere salt og peber
Svinekam, helst med ben og et godt lag fedt. Flæskesvær med rosmarin. Nu findes der mange måder at stege på, jeg foretrækker at stege svin ved relativ høj temperatur, da jeg foretrækker at også kødkanten bliver sprød
Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander. Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller
G. o. d. g. l. e. t. v. i. n. h. y. m. a. r. u. s. k. f. j. ♥. -. b. ,. ø. p. å. ". . I. S. B. E. A. R. P. T. M. L. F. *. 7. c. ). /. 2. 0. 1. 3. 8. æ. K. 5. D. J. '. H. V. ♫. ♪. N. Å
Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Her blir den servert med en nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet
Smør et bagepapir ind med olie – læg det med den oliedie side ned. Man kan bruge en kniv eller pizza slicer, men jeg ruller den sammen, og kutter den op med en kniv i tynde strimler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.