3/4 ltr) 1/2 kg friske eller frosne stikkelsbær1 dl vand200 g sukkerFremgangsmåde. Ingredienser. (ca. Bring bærrene i kog med vandet, og kog ved lav varme ca
Bruschetta bestående af baguette skåret i tynde skiver, med gedeost, stikkelsbærmarmelade og lidt frisk timian – Så bliver det ikke mere enkelt, nemt og lækkert
Maltrugbrød med røget marv, sennep og stikkelsbær. Maltrugbrød med røget marv, sennep og stikkelsbær. Maltrugbrød med røget marv, sennep og stikkelsbær
I haven plukker vi lige nu hindbær, stikkelsbær, solbær, ribs og skovjordbær. Med et sprødt økologisk spidskål i køleskabet og en busk fyldt med lækre modne stikkelsbær var det oplagt at lave en spidskålssalat med stikkelsbær og en dressing af god olivenolie og hjemmelavet hyldeblomstsaft smagt til med salt og peber
Fantastisk koldskål med "Kammerets skjulte junkies". ”Kammerets skjulte junkies”. Koldskålen serveres med "Kammerets skjulte junkies" og en skål af bær og banan ligesom på billedet
Sommertærte med stikkelsbær. Disse små brownies kager er både glutenfri og meget lækre. Der er tilsat rigeligt med god mørk chokolade, så en enkelt til kaffen er nok
After Eight is (uden mælk og sukker). Hjemmelavet, sund, lækker, cremet, flødeagtig, vegansk is med smag af mint og med mørke, knasende chokoladestykker
- af den røde slagsFor godt nok har jeg fryseren fuld af grønne stikkelsbær, som jeg fik lov at hamstre hjemme i Maries mors have for lidt tid siden, men da arbejdet blev prioriteret en smule højere end stikkelsbærrene, så endte de i fryseren, så de i hvert fald ikke gik til spilde
I mange år har jeg handlet i de lidt dyrere supermarkeder, fordi de hidtil har været bedst til at opfylde mine krav (sådan da) – men nu er bøtten vendt på hovedet – for Lidl er i løbet af den sidste håndfuld år blevet en meget aktiv spiller på dén bane og i øvrigt har Lidl gjort nogle fantastiske tiltag for at fjerne alt hvad der hedder buræg i deres butikker (også de skjulte buræg – dem som er i produkterne)
For at tilføre et lidt sundt element til retten kan man lave kartoffelmos med skjulte rodfrugter. Hvis der var noget jeg elskede som barn var det millionbøf og jeg tror aldrig jeg nogensinde jeg kunne blive træt i netop denne ret
Kanelsnurre. Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så lige opfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spis mig', lige inde på bordet i det lille bageri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.