D. a. v. i. r. b. o. g. f. e. n. d. ,. s. k. u. l. m. h. t. æ. ø. y. p. c. z. å. ½. j. N. J. ). O. S. (. 2. 1. H. K. G. F. B. -. V. P. A. L. E. M. 0. %. Ø. ) g
Denne råkost er et nemt og mættende måltid som efterlader dig med en god følelse i maven. Du får godt med proteiner fra kikærter og quinoa og den karakteristiske dressing går godt med de søde rodfrugter
Smør den ene halvdel med smøreost og fold den anden halvdel over. Bland de malede mandler med salt og peber i en dyb tallerken, og pisk ægget i en anden dyb tallerken
Sprød rødbederåkostmed æbletern, frisk persille og krydrede, saltede, ristede nødder. Jeg er ret vild med salater, og det er især fordi, at der er så mange muligheder
Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med ris og et drys persille
Serveret med en sprød og frisk rødbederåkostmed nøddedrys. Derfor tænker jeg, at det må være tid til en madplan til dem på SU eller dem, der vil sparre lidt ekstra uden at gå på kompromis med lækker mad
Den står på sprøde blomkålsdeller med parmesan serveret med en rødbederåkostmed æbler og nøddedrys. Jeg er klar med en ny madplan til jer, og denne gang skal vi have fokus på at få spist lidt ekstra grønt
Tomatsalat med nektariner, pesto og feta / Rødbederåkostmed nøddedrys / Kålsalat med avocado, grape og saltede mandler / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Melonsalat med mynte og cashewnødder
Derfor fik jeg i dag lavet en smadder lækker salat med fennikel, appelsin, lidt icebergsalat og sesamfrø, som vi fik sammen medskinkeschnitzler marineret i ramsløg
Smelt lidt smør sammen med olien i en gryde ved jævn varme. Tilsæt portvinen og lad alkoholen fordampe, hvorefter tomatpuréen tilsættes sammen med creme fraiche
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Jeg havde et par skinkeschnitzler i fryseren, som efterhånden trængte til at blive spist. Det blev derfor en schnitzel rullet omkring friske krydderurter og revet citronskal, hverefter de skulle serveres med tomatsovs til frisk pasta
Her får du paneringen, som smager helt fantastisk til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Dette indlæg har intet med jul at gøre. Tag kødet op med en hulske og skær dem derefter i skiver. I mellemtiden koges dashi’en op sammen med soya og sake
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.