Fettuccine med svinekød og valmuefrø
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Antal personer: 3 personer.
  • Forberedelsestid: 10 minutter.Tilberedningstid: 15 minutter.
  • Frisk ferruccine
  • 2 skinkeschnitzler
  • 500 g champignoner
  • 1 bdt persille
  • 1 spsk portvin
  • 250 g creme fraiche 18%
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk tomatpuré
  • 2 tsk paprika
  • 1 knivspids cayennepeber
  • Lidt valmuefrø (birkes)
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 25 g smør
  • Lidt olivenolie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.