-. -. D. a. v. i. r. b. o. g. f. e. n. d. ,. s. k. u. l. m. h. t. æ. ø. y. p. c. z. å. ½. j. N. J. ). O. S. (. 2. 1. H. K. G. F. B. V. P. A. L. E. M. 0. %. Ø. ) g
-. -. -. -. J. e. g. v. a. r. f. o. d. i. R. m. s. å. t. l. b. u. p. n. ø. h. æ. k. D. j. F. M. ,. H. T. G. y. O. ½. c. 1. 0. 3. S. V. I. L. 2. N. E. A. a g
Smør den ene halvdel med smøreost og fold den anden halvdel over. Bland de malede mandler med salt og peber i en dyb tallerken, og pisk ægget i en anden dyb tallerken
Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med ris og et drys persille
Paninibrød -- > Dette brød er både fuldkorns- og nøglehulsmærket. På bloggen kan du ligeledes snart finde opskriften på en "glutenfri og Low-carb-venlig udgave" af disse paninibrød
Tvebakkerne har jeg ligeledes erstattet med en fuldkorns- og nøglehulsmærket udgave og kommet lidt færre i, da du i den grad her kan hente mange kalorier hjem
Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook. “Hvad skal du have med i madpakken. Her var der en gruppe kvinder i køkkenet, som elskede at lave mad, så de lavede to menu-forslag til os, som vi kunne betale os for at indgå i
Derfor fik jeg i dag lavet en smadder lækker salat med fennikel, appelsin, lidt icebergsalat og sesamfrø, som vi fik sammen medskinkeschnitzler marineret i ramsløg
Smelt lidt smør sammen med olien i en gryde ved jævn varme. Tilsæt portvinen og lad alkoholen fordampe, hvorefter tomatpuréen tilsættes sammen med creme fraiche
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Jeg havde et par skinkeschnitzler i fryseren, som efterhånden trængte til at blive spist. Sovsen simrer nu under låg og smages til med sukker, salt og peber - tilsæt evt
Men det er sommerferie og jeg fik marineret nogle lækre skinkeschnitzler. Denne opskrift stammer fra Claus Meyers Almanak - en kogebog jeg er rigtig glad for, men som jeg ikke altid får brugt, da den tager madlavningen et skridt længere end jeg tit har overskud til i hverdagen
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskriftermed senere, da den kan bruges til ALT
Her får du paneringen, som smager helt fantastisk til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.