Jeg håber, I havde en hyggelig aften i går med god mad og i godt selskab. Dressingen gjorde salaten virkelig lækker, og så er figneroggedeost altid et hit hos mig
Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Rør balsamico og valnøddeolie sammen og krydr med salt og peber
Si dem fra, kog ned til passende konsistens og smag til med hindbæreddike, salt og peber. Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af
Smelt honning på en pande, og læg den på med den flækkede del ned. Vi fik for et par år tilbage et figentræ, og for første gang har det i år givet en figen
Beklæd en si med ostelærred og stil den med en skål under. Det er hurtigt og nemt at fremstille sin egen gedeost, så snart man har anskaffet sig ingredienserne
Skær fignerne i små både og fjern skrællen med en skarp kniv. Det er lige før jeg forventer at se sollyset bryde igennem, når jeg skærer det første snit i en figen, men selv en Sukkerheks har begrænset magi, ogmed solens stråler kan ikke engang jeg hamle op
Smager skønt med mascarpone rør med lidt vaniljesukker og friske figner skåret i både. Jeg har opskriften fra min svigermor, der altid har lavet den med pærer
Choko-banan granola medfignerog nødder. Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg haft en morgenmadsperiode med havregrød, og i øjeblikket spiser jeg for det meste bare havregryn eller mysli med mælk inden studiet om morgenen
Du kan også bruge frisk spinat, hvor du prøver dig frem med mængden. Som lovet kommer her opskriften på en dejlig vegetarisk ret med sæsonens butternut squash
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.