Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesanog lidt paprika og chili. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller
Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kylling filet paneret med cornflakes ogparmesan. I et ildfast fad blandes cornflakes, all around krydderi, løgpulver ogparmesan godt sammen
Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist
Pasta med tomat, pancetta, pecorino ogparmesan (ca. Sugo all'amatriciana er egentligt bare en simpel pastasauce med tomat, løg, pancetta og chili, men den skal ikke undervurderes
Hæld vandet fra og afkøl aspargeserne med koldt vand. Tag ægget op med en hulske. Riv parmesan udover. Skær smørret i tern og fordel smørternene henover
Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili ogparmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
Det hele toppes med ristede græskarkerner og flager af parmesan. Jeg glæder mig til at dele alle efterårsopskrifterne med græskar med jer, og i dag får I én af dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.