Serranoskinke. Varm vandet, tilsæt ingredienserne, og melet lige så stille. - Man putter tomatsaucen ind i ovnen, og deler sin ”hele” mozzarella i stykker oven på saucen
Selvom julen er ved at være over, så synes jeg alligevel at jeg ville dele denne smukke og meget velsmagende salat med serranoskinke, julesalat, timian og æbletern
Men du kan sagtens variere og servere en lys sauce, frisk melonog dampede grøntsager til i stedet. Og nej, hamburgerryg ogskinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
Denne opskrift faldt jeg tilfældigt over og tænkte, at den måtte jeg bare prøve. Den smager super godt og mine to teenagersønner var også vilde med dem
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
For mig, der er vokset op med kogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag med skinkeog spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
J. u. l. e. g. a. s. r. t. k. i. n. m. d. b. o. c. T. I. D. 1. 5. K. O. M. F. U. R. V. N. P. S. H. v. ,. f. p. å. æ. ø. 2. y. 3. 4. G. L. A. E. 6. h. 0. j. B. C. Y. w. /. ½. Ø. ). -
Inden du kogerskinken, så læs lige på deklarationen om skinken er kogt eller om den skal koges. Kom du til at invitere lidt for mange gæster, og din SU har du brugt til smøger og billig sprut
Sunde broccoli ogskinke muffins med æg, mælk og speltmel. Derfor rundede jeg lige kvickly også. Jeg skyndte mig i fakta for at handle, men måtte erfarer at de manglede skinkestrimler
Fjern nettet fra skinkenog skær nogle snit i fedtet så glasseringen kan trænge ned. Skinke på 1. Kogelage1 stort løg1 stjerneanis4 nelliker3 laubærbladevandGlasering3 spsk. whiskyKogskinken i kogelagen i 30-40 minutter, hvorefter den skal hvile i vandet i 30 minutter. Rør glaserringen sammen og kom den på skinken, hvorefter skinken kommes i et fad og sættes i en forvarmet ovn på 220 grader varmluft i ca
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.