Glaseret skinke
www.aarstiderne.com
www.aarstiderne.com
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 røget skinke
  • 1 Evt. ½ flaske hvidvin
  • 13 spsk. stærk sennep
  • 15 spsk. brun farin
  • 1100 g raspSådan gør du Tænd ovnen på 250 grader. Skinke
  • Kom skinken i en gryde med vand og kog den i ca. 30 minutter pr. kg kød. Lad skinken hvile i lagen 30-45 minutter før den tages op. Tip:  Tilsæt evt. en ½ flaske vin til vandet, hvis du vil have en mere pikant smag. Glacering
  • Bland sennep og brun farin og smør det ud over skinken. Drys med rasp og glasér skinken i ovnen til den er gylden, og sukkerblandingen er karamelliseret. Tag den ud og lad den hvile. Servering
  • Servér med grønlangkål og kogte kartofler.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.