Salat med spicy tun, bønner, puylinser, kikærter og babyspinat
sundmad-godsmag
sundmad-godsmag

Salat med spicy tun, bønner, puylinser, kikærter og babyspinat

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 260 gram tun i vand
  • 80 gram tørrede kidneybønner (eller på dåse)
  • 80 gram tørrede puylinser
  • 80 gram tørrede kikærter (de skal udblødes i mange timer først)
  • 120 gram frisk babyspinat
  •  
  • DRESSING
  • 200 gram græsk yoghurt
  • 32 gram syltede, grønne jalapenos
  • 20 gram mayonnaise
  • 2 stænk tabasco (eller mere, hvis du kan lide det hot)
  • 1 stilk dild (jeg kom mere i – smag og behag)
  • salt

Instruktioner

    1) Kog bønner, kikærter eller linser efter anvisningen. NB! Kikærter skal udblødes mange timer, se på posen. Skyld babyspinaten og dræn tunen.

    2) Bland græsk yoghurt, mayonnaise og tabasco sammen, inden du tilsætter hakket jalapenos og dild. Smag til med salt til sidst.

    3) Anret dressingen i bunden af en tallerken, kom bønner og tun ovenpå og afslut med babyspinat.

    (Opskriften er fra Cofoco Le Marché og har været bragt i bladet Copenhagen Food marts/april 2015)

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.