Salat med kylling, hummus, quinoa og rødbede
sundmad-godsmag
sundmad-godsmag

Salat med kylling, hummus, quinoa og rødbede

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 280 g kyllingefilet eller kogt, plukket kylling
  • 80 g sort quinoa
  • 80 g rød quinoa
  • 80 g kogt perlespelt
  • 240 g rødbede
  •  
  • HUMMUS
  • 100 g tørrede kikærter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 spsk tahin
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 citron
  • Lidt kogevand
  • Salt

Instruktioner

    1) Kog kikærterne møre, og blend dem med de øvrige ingredienser til hummussen. Konsistensen skal være glat og cremet. Brug eventuelt lidt af kogevandet fra kikærterne. Smag til med citronsaft og salt, inden du stiller hummussen på køl.

    2) Kog quinoa og perlespelt efter anvisningen. Skræl, og riv rødbederne.

    3) Skær kyllingefileterne i passende stykker, og steg dem i lidt vindruekerneolie på en varm pande.

    4) Vend nu den kogte perlespelt og quinoa sammen med lidt salt og olie.

    5) Anret hummussen i bunden af en tallerken, kom derefter perlespelt, quinoa og kylling ovenpå. Top med den revne rødbede.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.