1) Kog kikærterne møre, og blend dem med de øvrige ingredienser til hummussen. Konsistensen skal være glat og cremet. Brug eventuelt lidt af kogevandet fra kikærterne. Smag til med citronsaft og salt, inden du stiller hummussen på køl.
2) Kog quinoa og perlespelt efter anvisningen. Skræl, og riv rødbederne.
3) Skær kyllingefileterne i passende stykker, og steg dem i lidt vindruekerneolie på en varm pande.
4) Vend nu den kogte perlespelt og quinoa sammen med lidt salt og olie.
5) Anret hummussen i bunden af en tallerken, kom derefter perlespelt, quinoa og kylling ovenpå. Top med den revne rødbede.
I dag har jeg tilberedt denne salatmed kylling og pesto. Kylling salaten er meget nem at tilberde og perfekt til de dage, hvor madlavningen skal gå hurtig
Når du så skal have en portion, er det blot at fylde tallerkenen med blandet grøn salat, putte en passende mængde kikærte/quinoa over og toppe det hele med friske avokadoskiver
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Til sidst anrettes salatenog toppes med lidt revet parmasan og balsamico/olie. Skær kyllingebrystet i små stykker, krydrer kyllingen med chili, salt og peber og steg det på en pande til kyllingen er gennemstegt
Anret nu din salat på et fad medsalatmix nederst. Bland kogtquinoa, friske spirer, kidney bønner og granatæble i en skål og hæld ovenpå den sprøde salat
Blandet salatmed æble, tomat, agurk og feta + kylling på toppenOpskrift til 1 person. En håndfuld blandet salat8-10 små tomaterEt halvt æble8-10 cm agurkEn skive fetaEn halv kyllingefilet i skiverEvt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.