Når jeg spiser ofte, hjælper detmig med, at mindskemin "sukker-craving". Cravingen kommer typisksnigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet iforbindelse med ynglingsserierne
Salt & peber. Det passer bedst tilmin hverdag. Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Det holder. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Salat kan smage rigtig godt. Især om vinteren og idettidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar tildet
Rul imensmarcipanen ud, og læg den herefter i en firkantet form - eks. Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet
Ristrugbrødetindtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado istrimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Og jeg mener virkelig CRAZYYYYY glad. Det har den mest fantastiskekonsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget ibetragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
Til verdens nemmeste dessert, sådan én, der får mundvandettil at løbe, anvendes kondenseret mælk. Brigadeiros fra Brasilien er både nemme og hurtige at lave
Men et nyt studie netop offentliggjortilægetidsskriftet “Nutrition & Diabetes”, konkluderer altså, at siddervi fast i sukker, fedt og salt fælden, så er der faktisk en vej ud, for vores hjerne kan lære at holde af den sunde mad (du kan læse om studiet her, hvis du vilvide mere)
Lægges på en ovn plade og Varmes i ovnen. 3 spsk pizzasovs , kan evt købes på glas. 80 g steg oksekød , med hvidløg , chili og salt. 30 g pizza ost40 g rød peberfrugt Oregano 5 skiver små pepperoni. 280 grader i ca 5 min ( forvarmet ovn ) Oksekødet og pepperoni , kan evt skiftes ud med kylling , salat og dressing. 5 skiver små pepperoni
Første gang, jeg så det her grydebrød, var på Kvalimad. Nu behøver man ikke længere, være ekspert udi bagekunsten og idiverse ælte metoder, for at bage sig selv, et rigtig godt brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.