Så blev jeg tvær og havde egentlig opgivet, lige indtil aftenturen med bimsen stod for døren. Vi gik vores sædvanlige korte tur på lejlighedernes skønne grønne arealer, men da Chillum ikke rigtig kunne tage sig sammen til at få gjort sit, ja så blev turen lige en smule længere end vi plejer
dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
Jeg fik kartofler tilberedt på den måde første gang på Henne Kirkeby Kro for mange år siden. En pose nye kartofler fra udlandet, som bare ikke smager nye
Især når jeg har tid til at kræse lidt for den. Min bror læser normalt i udlandet, så da han i sidste uge var et smut hjemme på en kort visit, gjaldt det om at nyde vores tid sammen
Som et lille rovdyr går du på jagt efter et eller andet, der kan tilfredsstille din sult. Sulten efter noget, der kan få roen og tilfredshedentil at sænke sig i din krop
Opskriften har jeg sjovt nok fundet på en spansk hjemmeside og fået oversat, men den er lavet efter bosniske traditioner på en af kokkens mange rejser tiludlandet
Siden er der sket så meget, og jeg havde helt glemt dem indtil en dag, da en tidligere kollega og jeg snakkede om fordele og ulemper ved forskellige typer mel
Jeg har prøvet flere opskrifter, men denne er jeg landet i – jeg udskifter nogle gange melet til glutenfri mel, men denne opskrift i dag er altså med ølandshvede, som sagtens kan erstattes med almindelig hvedemel
Jeg har brugt FiberSirup til denne mysli. Når man har været på rejse i udlandet og har måttet ‘nøjes’ med glutenfri cornflakes og mysli, er der intet så skønt som en dejlig crunchy mysli, når man kommer hjem
Men der sker det samme i Thailand som i Danmark, udenlandske specialiteter kommer til landet. Jeg vælger tit denne ret når jeg laver thai mad til en flok gæster
Jo, jeg har lavet masser af ingefærte og forkølelseste (kamille, ingefær, citron og hvidløg), men den her vitaminindsprøjtning til imunforsvaret er da genial
Den slags æg smager godt til både hverdag og fest. Put de rørte blommer tilbage i de halve æg, pynt dem og spis dem med lidt strimlet salat under på ristet brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.