På helligdage som denne fredag har vi tit lyst til at forkæle og selv, fordi vi har tid til det – hvilket blev til disse sunde og næringsrige vafler – da det ud over at være lang fredag er international vaffeldag
Som jeg før har skrevet her på bloggen, er jeg en sucker for de her dage, da jeg synes, de er så hyggelige, og det giver fin mulighed for at lade sig inspirere til at lave særlige retter eller bagværk ud fra de givne temaer
Altså der er efterhånden ved at være mange af sådan nogle dage, som for eksempel ‘international pandekagedag’, og der er derfor rig mulighed og undskyldning for at lave det – undskyldninger er altid nemme at finde – især undskyldninger til at synde
og værksted i går for at filme og interviewe mig til Qanorooq - den. En af dem er at der er tid til. kirsebaer-og-limesaft]Vi var forbi mine svigerforældres hus og
Hvis du nogle gange har undret dig over, hvor McD får taget billeder til deres burgere henne (ja for det er i hvert fald ikke hos dem selv), vil mit bud være dette sted
Olie til stegning. Sereveringsforslag. Tilbehør. Denne Chicken Teriyaki kan sagtens spises for sig selv. majstivelse sammen til en marinade og kom det ned i posen
Du kan bruge lige, hvad du har lyst til. Vi bruger denne opskrift tit i vores køkken og søgerderfor altid for at have lidt gode grøntsager i køleskabet, tomatpure i tørskabet og frisk persille
Det kan godt være, at jeg ikke altid får skrevet det ned, men jeg får i hvert fald dannet mig et overblik, så jeg kan undgå madspild og lave mad efter tilbud og sæson
Forestil dig brændende kærlighed uden bacon – nej, nej, nej. Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
Ingredienser til ca. Hold som altid igen med at tilføre alt melet på en gang. Ingredienser til ca. Man kan selv beslutte sig for, om man vil nøjes med hvedemel eller om man vil erstatte 200 gram af hvedemelet med et grovere alternativ fx rugmel eller grahamsmel. Rør dejen på røremaskinen eller ælt i hånden og lad dejen hæve i en skål til ca dobbelt størrelse (1-2 timer). Form flutes eller boller af dejen og lad dem efterhæve i en halv times tid på bagepladen inden du bager dem i ovnen på 200 grader alm ovn
Undskyld - men jeg skulle lige ud med frustrationerne - endnu et lille opråb fra mig til jer om, at i skal huske at have den sunde fornuft med jer, når I hører noget fra andre uden uddannelse eller en god række evidens bag sig
Igen skal du udskifte den traditionelle feta- eller salatost med den veganske udgave, hvis du vil servere rødbedebøfferne for en veganer, men til vegetaren kan du sagtens følge opskriften, du finder, når du klikker på linket herover eller billedet herunder, slavisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.