i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I
Jeg har lavet mange baby numser i kage og jeg er tit blevet opfordrettilat lave en how-to på den. når nu man virkelig skal fuldføre en joke med én af sinearbejdskammerater, så skal det også være med kage
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. d. a. n. l. æ. g. e. r. u. k. s. m. D. b. 3. ,. o. c. h. 2. p. t. /. 1. f. B. L. K. j. -. 4. ø. v. 5. 6. y. H. M. F. J. C. '. (. ). N
Formig er det sjovt atudfordremig selv i køkkenet, og man må sigeat surdejen er en udfordring, derfor tror jeg også det er svært at lave en præcisopskriftpå en perfekt surdej, jeg tror derimod det handler meget om føling og at bruge sanserne
Det har godt af atblive æltet på bordet, men tilat starte med kan du sagtens bruge en ske eller elpisker, indtil det bliverfor sej, så skal det ud på bordet med flormelis
½ bundt frisk urter fx basilikum, dild eller purløg. 1 usprøjtet citron. 1-3 typer af sæsonens grønsager hakket eller snittetfint. 4 store stykker bagepapir a ca. 4 stykker fisk a ca. 100 g – alle slags dur
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
typen der ikke turde sige hverken ”buh” eller ”bæh” når hun stod oppe ved tavlen i folkeskolen), men i dag hviler jeg så meget mere imig selv, at jeg tager den meget mere med ro – selv når jeg skal stå foran mange mennesker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.