Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Såsom i burgere, på ens hotdog, på ens smørrebrød med kamsteg og ikke mindst i salater. skyllet med atamon, hvis i forventer det skal stå lidt længere i køleskabet
blandt andet syltede rødløg, som jeg er helt vild med. De syltede rødløg kan bruges til mange ting og giver et eksklusivt pift til selv en kedelig leverpostejsmad med den flotte, pink farve
Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter, Sylt og tagget rødløg, syltede rødløg. Jeg så en meget smuk en i går, og jeg har fået lov til at vise den her til inspiration af Aase Petersen, der har lavet den og taget billedet
Da jeg trådte ind i køkkenet, spottede jeg straks min svogers hjemmelavede syltede rødløg, der stod og puttede sig ovre i hjørnet på køkkenbordet mellem andre råvarer og lign
Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltede rødløg, hyldeblomsteddike ogråsyltede rabarber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.