J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Ælt fordejen sammen medkerner, salt, maltsirup og kakao. Hak hasselnødder ogmandler. Hæld de hakkede nødder op på en tallerken eller lignende og dyp hver bolle i nøddeblandingen inden den sættes af på en plade med bagepapir
Ælt lidt efter lidt resten af melet i indtil dejen kun er lidt klistret og hænger sammen. 1/2 l vand2 spsk olie3 tsk bagepulver3-4 tsk salt1 tsk vanillesukker3 dl græskarkerner 1,5 dl rosiner1dl hakkede mandler9 dl rugmel (jeg brugte groft rugmel)20 g Fiber Husk (kan undlades)Bland vand, olie, salt, vanillesukker, græskarkerner, hakkede mandler, rosiner og evt. Bland 2 dl mel med bagepulveret og rør det i de våde ingredienser. Form dejen til boller og bag dem i en forvarmet oven på 200 grader i 40 min. 3 dl græskarkerner. 1dl hakkede mandler
Samtidig er chokoladen så fyldig, at du ikke overspiser, og skal smagsoplevelsen udvides, har jeg her lavet en dejlig variant med appelsin og karamelliserede mandler
Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandlerog de store stykker af hvid chokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Jeg har i et stykke tid haft lyst til at lave en sund version af en af de mest populære opskrifter på bloggen, nemlig banankagen med chunky chokoladestykker – og det er hermed gjort
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.