Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Da jeg var på Roskilde festival i år, fik min veninde og jeg nogle virkelig gode veggie-deller fra “Veggie Phars-boden”, som jeg har forsøgt at efterligne
Roskilde festivallen især. Falafler lærte jeg at lave for mange år siden, faktisk da jeg var en 19 år og fik en kærste, der havde været vegetar i flere år
Jeg er nemlig lige droppet ud af mit studie – jeg var ved at læse en kandidatuddannelse på Roskilde Universitet ovenpå min globale professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol og var lige begyndt på andet ud af fire semestre – så jeg er blevet “delvist” arbejdsløs, udover lidt kirkesang og måske et enkelt madlavningshold (hvis nogen skulle have lyst til at deltage er der stadig ledige pladser, men så skal man også skynde sig )
Mon ikke det var søde Jeans chiliplante, som jeg passer, mens hun er på Roskilde, der inspirerede. Vi havde en forfærdelig masse ribs tilovers fra vores cheesecakeanretninger, og de skulle selvfølgelig ikke gå til spilde
I forgårs var vi i Roskilde og shoppe. Jeg plejer at lave dem 12-15 cm i diameter, tror jeg. Christian har ferie lige nu, så vi har været lidt ude af huset
Jeg har nemlig siden Roskilde Festival drømt om GRØD's ærtebygotto med vesterhavsost og citron. Torsdag i sidste uge var jeg ekstra glad, for bloggen fyldte nemlig 1 år
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.