- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
3. Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. The post Lækre klassiske pandekager appeared first on RuthogRuth
Herunder kan du se 5 (eller rettere 7, da der er flere udgaver af chokolademoussen nedenfor) forslag til lækre desserter. Til min 30 års fødselsdag, hvor billedet herunder er taget, fik vi også karamelsauce til lavet af kondenseret mælk
3. 3 tsk bagepulver. 1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Så nu har jeg virkelig gjort mig umage, og i anledningen af min mormors fødselsdag forleden (hun kunne være blevet 83 år), bagte jeg disse skønne boller, som ikke kun smagte skønt – de blev for en gangs skyld også pæne. 3 æg. 30-40 min. 3 æg
I de sydlige lande har de bare nogle noget lækre råvarer eller det har de haft traditionelt set. Nu har vi – heroppe i norden – heldigvis også fået fingrene i krukken med guld for enden af regnbuen – eller er det krukken med alle de lækre råvarer
3. Tag en bageplade med bagepapir og læg forsigtigt 10-12 klatter dej (alt efter hvor store du vil have dem) og lad dem hæve tildækket og lunt i 30 minutters tids
I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Opskriften vil jeg rigtig gerne dele med jer, for de er super lækre. 3 dl. Tilsæt hvedemel 1/3 ad gangen, der skal muligvis lidt mere til, det kommer an på gulerøddernes saftighed, men dejen må ikke blive for tung og tør. Læg flütene til efterhævning i ca 30-45 min, og klip dem i toppen med en saks 5-6 gange i hvert flütes, inden de sættes i en 225 gr. 3 dl havregryn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.