Jeg har set de her bacon ruller eller snegle, på en svensk blog og valgt at kalde dem roser – bare fordi det lignede de som ubagte – næsten på grænsen til det perverterede – bacon roser Man kan både lave roserne dobbelte og enkelte
Til gengæld var Pol Roger rose vintage én af mine absolutte favoritter i glasset denne aften. Ok ret, men igen på ingen måde noget særligt eller nytænkende
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Fondant kage med sukkerblomster buket af roser, ranunculus, brombær. bunde under den hvide chokolademoussen er smurt med brombær marmelade og så frisk hindbær, jordbær og blåbær oven på mousse
Jordbærmarmelade med et strejf af rose/orange. Rør rosenvandet i. 1 kilo jordbær (friske/optøede)1 kilo syltesukkerSkal fra 1 appelsin (pas på du ikke får det hvide med)1 spsk rosenvandlidt atamon til at skylle glas medKom Jordbær og syltesukker i en gryde. 1 spsk rosenvand
Ungerne blev ret nysgerrige og gik på eventyr. Han fortalte at der boede et spøgelse på slottet - ja faktisk 6 ialt, men det mest kontaktsøgende skulle eftersigende være Kuske Kaj som blev kørt over af en karret for 120 år siden i slottets indkørsel. Skulle man ønske at mødes med spøgelset skulle man gå ned i kælderen og ind i spa-swimmingpool området, slukke alt lyset og kalde på Kuske Kaj 4 gange
Kagerne er 25-20 og 15 cm i diameter så der er til mellem 40 og 50 personer (hvor meget kage. )Nederst er et et billed af de udstikkere og moulds jeg har brugt
En lille kage blev det på jobbet i dag. Forsat god påske til alle jer derude som kan holde ferie. Imens jeg tænker på jer, når jeg laver påske kager på jobbet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.