Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Denne risotto af den grønne slags havde jeg tidligere lavet med god erfaring, men synes at den lige manglede lit mere grønt, hvilket jo også skulle være godt for øjnene, så der blev lige tilføjet lidt en ekstra detalje med sugarsnaps, hvilket var et hit i mine øjne
Rør godt rundt og smag til med salt og peber. Server med det sidste ruccola på toppen. Tag risottoen af varmen og tilsæt ærter, ost, hakket forårsløg og ruccola - gem lidt til servering
Der var rift om smagsprøverne, men jeg nåede at smage "Stenrosens flabede kebabgrød" og en grødrisottomed hakket oksekød, toppet med butternut squash og grønkål
Har været i fuldtidspraktik hos Fødevarestyrelsen (hvilket har været spændende, lærerigt og bidraget med en lidt anden vinkel end den jeg nok selv står for) og derudover haft travlt med træning, eksamen, alt det hverdagslige og ja
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende ogtilmed lækker smoothie. Det blev en lidt stor portion som dog hurtig var væk da den også faldt i mellemste barnets smag
Vend kylling oggrøntsager i risene og tilsæt friskost og vineddike. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
Skyd dagen i gang med sådan en green + fyldt med lækre vitaminer og mineraler. Kom det hele op i en blender eller din smoothie flaske og blend det hele sammen til en ensartet og cremet masse
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Rødkålssalat med nektariner, persille og hasselnødder. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.