Riv løg og gulerod groft på et rivejern og pres hvidløgeneKom det hele op i en skål sammen med kogte ris, persille, æg, rasp, karry og saltBrug en håndmikser og rør ingredienserne sammen til en fars på lav hastighedSmelt fedtstoffet på en god pande og form frikadeller af farsenSteg dem gyldne i omkring 7-8 minutter på hver side ved jævn varmeRisfrikadellerne kan også bruges som pålæg i madpakkenFarsen kan også formes til større bøffer og bruges i en burger 5 dl kogte afkølede ris
Smag til med citronsaft, salt og peber og læg squashen på en tallerken. Rør ris med soltørrede tomater, krydderurter, æg, gedeost og mel og krydr med salt og peber
Når det endeligt var, var det enten en postej, en vegetarlasagne eller risfrikadeller. Desværre aner jeg ikke hvor sidst nævnte opskrift er havnet henne, men nu har de i hvert fald fået kamp til stregen med disse frikadeller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.