P. i. z. a. s. n. e. g. l. m. d. k. o. ø. S. å. b. v. r. t. h. p. f. y. ,. u. æ. J. j. ). c. 4. 0. -. 3. D. 2. 5. 1. 8. ½. /. T. é. &. H. O. B. K. R. N. M. E. G. L
Sæt pizzasneglene på skæresiden på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et lille tryk. Ikke at der er noget galt med leverpostejsmadder – især ikke hvis din leverpostej er hjemmelavet – men en gang imellem skal der bare noget ekstra til
M. i. n. e. b. ø. r. s. y. d. t. j. o. v. a. æ. m. k. ,. å. l. g. -. O. h. p. z. H. u. f. D. (. 2. 8. ). 1. 3. c. 5. 0. S. R. Æ. L. 6. x. 9. F. /. B. V
Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. De her snegle tog lidt længere tid end forventet, da dejen er tykkere end normalt
Bland mel med salt og peber og vend tofutern heri. Dryp tofuen med honning. Vegetarmad kan være virkelig lækkert, og hvis du endnu ikke har prøvet tofu, så er chancen der nu
Tip I stedet for pizzasnegle kan ud også lave sprøde snackstænger. Lad pizzasneglene efterhæve i ca. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.