16 risboller,
og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.Lad dem hæve 45 min.Tænd ovnen på 200° C.Pensl risbollerne med vand, og bag dem i 15-20 min.Dommen:Natascha: Helt sikkert en ”gemmer”Filip: Helt sikkert en ”gemmer”Elisabeth: Helt sikkert en ”gemmer”Catharina: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!Niklas: Helt sikkert en ”gemmer”Martin: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Opskriften er til 20 stk. 2 små løg 1 håndfuld frisk koriander 2 tunbøffer, ca. 200 g 2 tsk salt 2 tsk groft peber 2 tsk koreansk chilipulver (eller anden chilipulver) 200 g kogte sushiris 2 forårsløg Sådan gør du
Opskriften er til 30 stk. ½ portion sushiris400-500 g lakse filet uden skind og ben1-2 tsk wasabi (japansk peberrod, som købes som pulver eller i tube)Tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.